porodične vrednosti

"NISAM ODMORAN, ALI SAM ISPUNJEN": Baća iz "Južnog vetra" iskreno govori o očinstvu, svadbi i karijeri!

0

Glumac priznaje da ga je globalna pandemija omela da stane na ludi kamen.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Glumac Miodrag Radonjić poznatiji kao Baća iz filmskog ostvarenja "Južni vetar" iskreno je govorio o očinstvu i balansiranju između karijere i porodičnih obaveza.

 

"Ne mogu da kažem da sam odmoran, ali sam ispunjen. To je ono kada vas nešto zanima, znate zašto radite i kada vam je važno, onda je umor tu propratni element koji i ne mora da bude ozbiljan. Čovek shvati da ne mora da spava devet, deset sati, možeš i manje, i da funkcionišeš i sve obaviš kako treba. Sve to je privremeno, menja se on, raste, sve će da dođe na svoje" - kaže Miodrag.

 

Miodrag Radonjić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na pitanje da li je pronašao smisao života, imao je spreman odgovor.

 

"Mislim da nisam. To je jedno filozofsko pitanje i pitanje je da li će ikada biti odgovora na to. Onda se tu umeša religija, duhovnost i uvek se završi na tome da je smisao mir i spokoj koji nađeš u sebi. Na koji god način da ga nađeš, ako ga nađeš, to je po mom mišljenju smisao. Van toga, teško da možemo da rešimo život. Naravno, porodica je sigurno veliki oslonac u životu i ozbiljna baza. Život čine i neke druge stvari, tako da balans je najvažniji."

 

Radonjić priznaje da ga je virus korona omeo da napravi svadbeno veselje sa izabranicom Milicom.

 

"Naravno da čekam da prođe pandemija, ne bih želeo da učestvujem u nekim novim normalnostima i da na jedan za mene neprirodan način obavim tako važne stvari u životu. Ali sigurno da planiram." završava glumac.

 

 

 

makonda-tracker