ZDRAVLJE NA DOHVAT RUKE

NAJUPORNIJE KOŽNO OBOLJENJE: Saznajte na koji efikasan način možete da se izborite sa GLJIVICAMA!

0

Uvek imajte kod sebe preparat protiv gljivica i čim primetite simptome počnite i sa saniranjem istih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čas nam je vruće, čas nam je hladno, pada kiša, sija sunce, ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan, a kamoli obujemo. Noga nam se skuva, smrzne, mokra je… Ukoliko ste veći deo dana u zatvorenoj obući, to kad-tad dođe na naplatu – pojave se novi stanari koje je jako teško oterati: gljivice. Mnogi ljudi ih ignorišu misleći da će otići same od sebe, ako povedu više računa o higijeni, međutim to zaista nije moguće. Ukoliko se ne tretiraju efikasnim preparatom i svakodnevnom higijenom, napraviće veću infekciju koja se širi. Uvek imajte kod sebe preparat protiv gljivica i čim primetite simptome počnite i sa saniranjem istih.

 

Najbolje bi bilo da imate i najefikasniju kremu za tu vrstu problema – Funga Pure. Zašto je najbolja?

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

 

Funga Pure
foto: Promo

Fuga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.


Funga Pure naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd.


Ne propustite i AKCIJU, ako uzmete dve kreme Funga Pure, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijate gratis po ceni od 11.490 rsd.

 

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

 

 

 

 

makonda-tracker