icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

ODLIČNA IDEJA ZA SUTRAŠNJI RUČAK: Punjena piletina sa šunkom, spanaćem i TARTAR SOSOM - obrok koji ćete OBOŽAVATI!

Podeli:

Idealan predlog za ručak koji će vaša porodica obožavati - lako se priprema, a ukus će vas očarati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

1 pileće belo meso

malo putera

100 gr sira

100 gr šunke

1 glavica crnog luka

tartar sos

spanać

so

biber

 

Priprema:

 

Pileće belo meso odkostiti, podeliti na dva dela, ili četiri pa svaki deo zaseći i otvoriti.

Izlupati čekićem pa natrljati svaki deo sa malo putera i posoliti i pobiberiti po ukusu.

Na svako parče staviti komadić šunke i sira pa sa čačkalicama zatvoriti.

Poslagati u pleh.

Naseckati luk i naliti malo vode i ulja, pa staviti sve zajedno da se peče.

U toku pečenja belo meso povremeno okrenuti.

Pred kraj dodati nadevb oko belog mesa, ako je potrebno doliti malo vode i ostaviti da se do kraja sve zajedno zapeče, otprilike 15 minuta.

 

Služite uz sveže povrće i tartar sos.

 

 

Inicijalizacija u toku...