uživaju

NAJSLAĐI PORODIČNI TRENUCI: Seka Aleksić pokazala kako se zabavlja sa NASLEDNICIMA i suprugom - osmesi SVE GOVORE

0

Seka Aleksić često deli porodične momente sa fanovima putem društvenih mreža

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica, a odnedavno i voditeljka kulinarskog takmičenja Majke&snajke koje se emituje na televiziji Kurir, ne krije koliko uživa u porodičnim trenucima i roditeljstvu.


Naime, Seka često sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli zanimljive momente iz porodičnog, ali i poslovnog života, a jedna od poslednjih objava u nizu privukla je posebnu pažnju.


Pevačica je, naime, sa svojim naslednicima Jakovom i Jovanom i suprugom Veljkom snimila simpatičan video zapis koji je odmah podelila sa fanovima putem Istagrama.

 

Na snimku možemo videti da se svi odlično zabavljaju, a posebno mališani koji ne skidaju osmeh sa lica u naručju svojih roditelja.

Podsećamo, Seka se nedavno našla u novoj ulozi, kada je uplovila u voditeljske vode. Seka se u ulozi voditelja pojavljuje u kulinarskom takmičenju Majke&snajke koje se emituje svakog radnog dana na televiziji Kurir, a ne krije koliko je uzbuđena zbog novog poslovnog poduhvata, pa je više puta prokomentarisala da bi "voditeljskim poslom mogla da se bavi zauvek".

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

 

 

makonda-tracker