kulinarski trikovi

RAŠA JE OD TAKMIČARKE NARUČIVAO ČUVENE SARME : "Majke i snajke" su i večeras oduševile Srbiju, a evo ko je pobednik!

0

Porodica Milošević-Tolja iznenadila je publiku kulinarskim sposobnostima.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda kulinarskog šou-programa "Majke&Snajke", oduševila je celu Srbiju, kada su ugledali prave profesionalce u sudiju, porodicu Milošević-Tolja, koja ima svoju proizvodnju organske hrane na selu, kao i plastenike.

 

Raša je uspeo da se seti da je baš od njih naručivao sarme tokom karantina, te je bio u dilemi kako će napravii današnje jelo, jer se radi o pravim stručnjacima, koji imaju i svoj youtube kanal o kulinarstvu.

 

Snajka Jelena i suprug Damir su se pre pet godina iz Beograda preselili na seosko domaćinstvo, gde uživaju sa četvoro dece, a kako kažu, upoznali su se preko video-igrice, koju su obožavali. U današnjoj emisiji je bio presedan, jer je u ulozi majke divna gospođa Violeta, koja je bliska porodici, s obzirom na to da je Damirova majka preminula.

 

Ovaj par svakodnevno priprema tradicionalnu hranu u kojoj svi uživaju, a čak i dečica su naučila da spremaju vanilice i kolačiće.

 

Došlo je vreme da se izvuče obrok koji će pripremati, a na sreću takmičarki dobile su zadatak da naprave ćuretinu sa mlincima i ananas u pudingu od vanile.

 

Obe su bile zadovoljne, jer to inače pripremaju kod kuće, ali i za porudžbine, kojih ima napretek.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Na mini-pijaci zaboravile su dve namirnice, te im je ostalo četiri minuta manje za kuvanje, što ih nije obeshrabrilo.

 

Violeta i Jelena su sve vreme razgovarale sa voditeljima, dok su pripremale hranu, a i pre istekla vremena glavno jelo i desert su bili servirani i spremni da se degustiraju.

 

Nakon Seke i Raše, probale su i dame iz žirija, te su majke Violeti dodelile devetku, a snajke Jeleni jaku osmicu.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Stigao je i suprug Damir, koji je bio spreman da pogodi koje jelo je napravila njegova izabranica. Uspeo je i osvojili su deset hiljada dinara za porodicu i tri dodatna poena.

 

Kako je kraj nedelje bilo je vreme i da se proglasi ovonedeljni pobednik, a to je porodica Jovičić, koja nije krila sreću.

 

majke i snajke
foto: Printscreen Kurir TV

Pratite nas i sledeće nedelje od 10h na Kurir televiziji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker