19. epizoda Majki i snajki

"JA BIH SE SA VAMA DRUŽILA": Seku Aleksić takmičarka oduševila DUHOVITOŠĆU, njene izjave nasmejale su čitavu Srbiju

0

U novoj, 19. epizodi kulinarskog takmičenja Majke&snajke, varjače su ukrstile članice porodice Jovičić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Snajka Marija i majka Ljubinka Jovičić večerašnje su takmičarke kulinarskog šou programa Majke&snajke. Voditelji Seka i Raša ugostili su dame koje su spremne da se bore za dnevnu nagradu, ali i svojim kulinarskim umećem oduševe članove žirija i voditelje i tako obezbede sebi nastavak borbe za glavnu nagradu.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme teleće šnicle u sosu od vrganja sa restovanim krompirom i srpskom salatom.

 

1 / 4 Foto: kurir tv

Takmičarke su već na samom početku emisije pokazale svoj vedar duh i smisao za humor, čime su nasmejale sve prisutne u studiju, a posebno Seku.

 

Seku je zanimalo da li Ljubinkina snajka razume njen smisao za humor, na šta je Ljubinka dala još jedan duhovit odgovor:

 

- U njenom interesu je da razume!

 

Seka je konstatovala da bi jako volela da se druži sa njom, a Ljubinka je odgovorila da će se sigurno družiti, te je pozvala voditeljku na kafu.

 

Takmičarke su nastavile sa svojim doskočicama, a u jednom trenutku Ljubinka se zapitala da li se Dušanu dopadaju jela koja Marija priprema, na šta je Marija rekla da "njegov izgled sve govori".

 

- On kada se dočepa šporeta ti si ga ugasila - prokomentarisala je Ljubinka.

 

- Bila bih mu večno zahvalna na tome! - odgovorila je snajka.

 

Da zabave u njihovom domu nikada ne fali dokazale su svojim brojnim šalama, a Marija je priznala da se njih dve veoma vole.

 

- Ljubinka je divna svekrva i divna baka, za ovo vreme koliko se ja prezivam Jovičić - priznala je Marija.


Nakon što su takmičarke servirale svoja jela, članovi žirija dali su svoje ocene.

Ljubinkin sin i Marijin suprug Dušan takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga Marija.


Nakon sabiranja bodova Marija i Ljubinka završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 22 boda, a osvojile su i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker