nije se nadala

NI U TRUDNOĆI NE MOŽE DA BUDE MIRNA I BEZ PROBLEMA: U domu Megan i Harija policija intervenisala devet puta! (FOTO)

1

Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neprijatnosti i nemir u domu Megan Markl i princa Harija se ne smiruju, te su po navodima medija oni u proteklom periodu alamirali čuvare radi bezbednosti.

 

Prema podacima koje je Udruženje za štampu dobilo prema zakonima o slobodi informacija, vlasti su odgovorile na pozive, a prijave su se ticale telefonskih zahteva, aktiviranja alarma u kući u Montecitu,  čija se vrednost procenjuje na 14.000.000 dolara.

 

Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem, a vojvotkinja od Saseksa tu planira da rodi i drugo dete. Megan i Har su ranije privremeno živeli u Los Anđelesu, nakon što su napustili Kanadu na početku pandemije.

 

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Princ Hari je u intervjuu sa Oprom Vinfri priznao sa kakvim sigurnosnim problemima su se suočavali on i njegova porodica ranijih godina i tom prilikom spomenuo.

 

U julu prošle godine, policija je morala četiri puta da interveniše, a svaki od poziva je bio u ranim jutarnjim satima, jedan je naveden kao telefonski zahtevi, dok su ostala tri bila aktiviranje alarma.

 

U je neželjeni posetilac u decembru dva puta prekršio dom Santa Barbare u kojem živi ovaj poznati bračni par. Nikolas Broks je tada navodno uhvaćen na neovlašćenom posedu porodice.

 

 

 

 

 

makonda-tracker