(FOTO)

STUDIRALA GLUMU U NJUJORKU, NEOBIČNO JE LEPA: Ćerka poznatog glumca ima IME koje NISTE čuli dvaput, evo kako IZGLEDA

3

Glumac Branko Đurić Đuro ima ćerku veoma zanimljivog imena! Naime, roditelji su je nazvali — Zala — po jednom jogurtu koji je nekada postojao na tržištu...

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Branko i supruga Tanja Ribič dugo su maštali o tome kako će dobiti ćerku i dati joj baš to ime, a ta im se želja na kraju i ostvarila.

 

— Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu — otkrila je jednom prilikom majka Tanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Zala je završila glumu u Njujorku i bavi se pevanjem. Pojavila se već u nekoliko filmova, te izdala pesmu koju je komponovao njen otac.

 

Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena — rekla je Zala za svojevremeno Klix.ba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli tu da ostvarim svoj san — kaže Zala o svojim studijama i životu u Njujorku.

 

 

makonda-tracker