dopada li se vama?

DOMAĆE NIJE DOLAZILO U OBZIR: Pevačica KONAČNO otkrila neobično i STRANO IME koje je odabrala za sina

4

Lepa pevačica nedavno je objasnila da ne želi da njen sin bude kao tata — "tako lep, a s takvim imenom", pa su njeni obožavaoci izgarali od želje da saznaju koje je ime odabrala za njega

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput, koja je pre desetak dana donela na svet svoje prvo dete, već je podelila nekoliko toplih porodičnih trenutaka sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim.


Sada je konačno rešila da otkrije i kako su njih dvoje nazvali svog mezimca. Pevačica je podelila Instagram Story u kojem je na engleskom napisala:


Dobro došao, malecki Blume Tatarinov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Ona je tako otkrila da je mališan dobio ime Blum (eng. Bloom).


Potom je napisala u njegovo ime:


Zdravo, ekipo, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta), red je da vam se predstavim likom i imenom. Zovem se Blum Tatarinov i hteo bih da se svima zahvalim na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj vibraciji, prekrasnim rečima i dobrodošlici.


Maja je dodala da ona i njen suprug stalno guguću i pevaju sinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Ona je pre nekoliko sedmica sve iznenadila priznavši da domaće ime ne dolazi u obzir.


Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo "razvaliti" neko moćno ime. A ne kad dođemo negde i moj muž onako kaže "Nenad". Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da s imenom obeležiš to detetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi ceo život govori: "Jesi li morala?" — objasnila je Maja.

 

 

makonda-tracker