novi udarac za njihovu porodicu

JOŠ SE NISMO OPORAVILI OD STRAHA, A ŽIVOT NAS JE OPET IZNENADIO: Nakon što je slavni fudbaler doživeo SRČANI udar, njegova supruga otkrila da boluje od STRAŠNE BOLESTI!

1

Moraju biti jači nego ikad.

Iker Kasiljas i Sara Karbonero
Iker Kasiljas i Sara Karbonerofoto: Profimedia

Nakon što je španski fubaler, 38-godišnji Iker Kasiljas, pretrpeo srčani udar, on i njegova supruga, 35-godišnja Sara Karbonero suočavaju se s novim zdravstvenim problemima u porodici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

 

Naime, Sara je na svom profilu na Instagramu otkrila kako joj je dijagnostikovan rak jajnika i time šokirala svoje pratioce.

 

"Još se nismo oporavili od prvobitnog straha, a život nas je ponovo iznenadio. Pre nekoliko dana doktori su mi otkrili maligni tumor jajnika i već sam bila na operaciji. Sve je prošlo dobro, ali čeka me još nekoliko meseci borbe koliko će lečenje trajati. Mirna sam i uverena kako će sve biti dobro. Znam da me čeka težak put, ali i da će imati srećan kraj. Imam podršku porodice, prijatelja i lekarskog tima. Koristim ovu priliku da kolege novinare zamolim za poštovanje i razumevanje s kojim su se uvek odnosili prema meni, a posebno sada u ovim teškim i osetljivim trenucima za mene i moju porodicu", napisala je Sara, koja je po struci novinarka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

 

Iker je 1. maja pretrpeo srčani udar i uprkos tome ne planira u sportsku penziju. Od 2009. godine u vezi je sa Sarom, koju je poljubio pred televizijskim kamerama nakon finala Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici. Venčali su se 2016. godine i roditelji su 5-godišnjeg sina Martina i 2-godišnjeg Lukasa.

 

 

 

makonda-tracker