KAO BLIZNAKINJE

OD MAME JE NASLEDILA LEPOTU: Naša pevačica rodila je ćerku u Las Vegasu i dala joj IME koje krije NEOBIČNU PRIČU!

0

Pevačica Jana Todorović već 26 godina uživa u srećnom braku u kom je dobila ćerku Kristinu Džulijen, a malo ko zna kako je njena naslednica dobila ovo neobično ime.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jana Todorović više puta je isticala da joj nije bilo nimalo lako dok nije upoznala supruga Ivana. Naime, roditelji pevačice morali su da prodaju traktor kako bi joj pomogli da uspe, ali njen život promenio se tek pošto je, kako se navodi, upoznala svoju srodnu dušu.


Kako je i sama uvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao u karijeri i trudio se da pokaže svima koliko je talentovana.

Njih dvoje su u braku već 26 godina - venčali su se 1995, a 2. novembra 2006. Jana se porodila u Las Vegasu i rodila ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen Todorović, a iza njenog neobičnog imena krije se zanimljiva priča.

Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala kako su ona i suprug odlučili da ćerki daju ova dva imena.

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - dodala je uz osmeh pevačica.

 

makonda-tracker