OTKRILA TAJNU

"KAD SAM STALA NA VAGU ZAPREPASTILA SAM SE": Pevačica se ugojila 20kg, a onda 3 meseca skinula sav višak - evo KAKO!

1

Pevačica Jana Todorović jedva je sebe naterala da započne dijetu, iako se više puta javno žalila da kuburi sa kilogramima.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kada se ugojila 20 kilograma, shvatila je da je preterala. Probušila je kašiku i za tri meseca je skinula 14 kilograma!

 

- Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. Nabacila sam 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše - priča Jana i dodaje da ju je drugarica ubedila da poseti nutricionistu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on

- Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuvano, pa sam više puta htela da batalim sve! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hleb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama... A na tome sam ranije živela! Rezultate sam odmah počela da primećujem, za tri meseca sam skinula 14 kilograma - otkrila je.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica sada ima 68 kilograma, ali neće se tu zaustaviti.

 

- Planiram još malo da smršam. Volela bih da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo jer je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa belim mesom, ponekad popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu - rekla je folkerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on

Jana kaže da nije stigla da ide u teretanu.

 

- Fokusirala sam se na dijetu. Nisam kršila pravila ishrane - otkrila je pevačica.

 

 

makonda-tracker