brzo i lako

"DIJETE" KOJE I DAMAMA NAKON ČETRDESETE DAJU REZULTATE: Ana Bekuta i njene koleginice na ovaj način su došle do CILJA!

0

Godinama su se borile sa kilogramima, ali je tome došao kraj.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mnogi sa javne scene su se žalili kako su se u vreme pandemije i karantina ugojili, bilo je i primera onih javnih ličnosti koji su liniju doveli u red.

 

Njima nije bilo teško da se odreknu starih loših navika i da potraže savet nutricionista. Počeli su zdravo da se hrane i vežbaju, tako da rezultati nisu izostali.

 

Novu figuru među prvima je pokazala Ana Bekuta. Pevačica je priznala da je za njeno mršavljenje najveća inspiracija bio njen partner Milutin Mrkonjić, koji je izgubio 30 kilograma.

 

foto: PRINTSCREEN/PINK TV

"Milutin je pre mene oslabio i on je, zapravo, jednim delom, bio moj motiv. Razmišljala sam, kad može on, mogu i ja. Njegov način bio je da prepolovi porcije. Smršala sam 12 kilograma za tri meseca" - otkrila je ona.

 

Snežana Ðurišić uspela je da oslabi čak 21 kilogram, i to pomoću neobične dijete. Ona jed anima jela samo lubenicu i to je dalo neverovatne rezultate.

 

foto: Damir Dervišagić

"Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod ćerke u Americi. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram" - rekla je Ðurišićka i dodala da je posebnu važnost pridala fizičkoj aktivnosti.

 

Pevačica Jana je shvatila da je preterala, te je za tri meseca skinula 14 kilograma. A da i dalje održava novu liniju, govore i njene izazovne fotke koje redovno postavlja na Instagramu.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše" - ispričala je Jana i objasnila da ju je drugarica ubedila da poseti nutricionistu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker