važan dan u porodici divac

ANA OTKRILA KAKO JOJ JE POSVEĆIVAO KOŠEVE, ĆERKA SVE DIRNULA: Vlade Divac slavi rođendan, a ove čestitke će pamtiti

0

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji ovog sporta danas slavi 53. rođendan, a najlepše čestitke dobio je od najvažnijih dama u njegovom životu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Slavni košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Sakramento kingsa i jugoslovenske košarkaške reprezentacije došao je na svet na današnji dan pre 53 godine.

 

Na njegov poseban dan, njegova supruga Snežana, poznata još kao Ana, čestitala mu je rođendan na simpatičan način i podelila jednu uspomenu na njegove sportske dane.


Dok je još igrao, uvek bi podizao ruku prema meni tokom igre, da mi stavi do znanja da je svaki koš posvećen meni. To je činilo da još više cenim njegov posao i da se osećam još voljenije — napisala je ona na Instagramu uz fotografiju Divca podignute ruke. — Srećan rođendan mom zgodnom suprugu sa srcem punim ljubavi, ne samo za mene i porodicu, već za toliko ljudi kojima je pomogao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)


Njihova Petra je, takođe, podelila emotivnu čestitku na ovoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc)


Srećan rođendan pravoj legendi! Naučio me je onome što sam danas, vodio me je kao svoju mini-repliku i toleriše sve moje ideje! Znam da si mislio da će moja braća ići svuda sa tobom, ali umesto njih, to sam ja! Volim te zauvek i jedva čekam da vidim kuda idemo dalje! Zauvek ću biti ponosan na sve što radiš i želim da jednog dana postanem barem pola osoba kakva si ti! Voli te dado — napisala je ona.
 

 

makonda-tracker