zahvalna im je samo na jednom

"NE ZNAM NIŠTA O ŽENI KOJA ME JE RODILA, NITI O SVOM BIOLOŠKOM OCU": Dirljiva priča USVOJENE ćerke Snežane i Vlada Divca

9

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Osim Petre koja je blogerka, naslednici poznatog para uglavnom ne eksponiraju javno.


Matija Divac je mlađi sin Snežane i Vlade, bavio se košarkom i nastupao je za mlade kategorije Radničkog i Partizana.


Luka Divac je nastariji sin Snežane i Vlade Divca i o njegovom životu se najmanje zna, budući da je okrenut umetnosti i bavi se režijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on


Petra Divac pre nekoliko godina pokrenula je svoj lični blog, gde piše o svom životu i članovima svoje porodice, ali u više navrata govorila je i o tome da je usvojena, navodeći da je oduvek znala da Vlade i Snežana nisu njeni biološli roditelji, ali da uprkos tome, njih smatra "jedinim roditeljima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

 

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - iskreno je napisala jednom prilikom na svom Instagram profilu dvadesetdvogodišnja Petra, koju su Snežana i Vlade usvojili kada je bila šestomesečna beba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker