zabrinuta

"BOJIM SE DA SE NE DESI SMRT U GODINI U KOJOJ ČEKAMO RADOST": Majka Goce Božinovske u lošem stanju

0

Folk pevačica strahuje za zdravlje svoje majke i često boravi u svom selu kako bi bila uz nju

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Goca Božinovska uskoro će postati baka — njena snaha Bojana Rodić trudna s njenim sinom Mirkom Šijanom. Radosne vesti roditelji su podelili sa javnošću, a ni pevačica nije krila uzbuđenje zbog lepog povoda.


Radujem se što će Mirko postati otac, ali ne treba dizati famu oko svega. To je nešto što je lepo, moja snajka Bojana je u drugom stanju. Rodiće se beba najlepša na svetu — kaže Goca.

 

Ona je demantovala tvrdnje da se iselila iz porodičnog doma i da sada živi u selu sa svojom majkom, ali ističe da tamo često boravi.

 

 

Gluposti, nisam se iselila. Jesam u selu zato što mi je majka u jako lošem i kritičnom stanju. Pričam sa vama, a ne znam šta će dalje biti i da li će se nešto desiti. Od avgusta sam u selu. Idem i vraćam se. Pravim joj društvo, velikih problema imam. To je selo pored Kraljeva, katastrofa. Toliko sam umorna. Ne mogu da je dovedem u Beograd. Bojim se da se ne desi smrt u porodici u godini kada treba da se održi radost. Ne bih mogla ni da se veselim njihovoj sreći — iskrena je Božinovska.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

Ona ističe da bi volela da u porodicu stigne devojčica.

 

Volela bih da moj sin ima ćerku, jer znam koliko su ćerke za očeve dobre. Prvo žensko, a onda može da ima i pet muškaraca — kaže i dodaje da ne zna ima li istine u glasinama da će Mirko bebu ako bude dečak nazvati po pokojnom ocu Zoranu.

 

Mirko mi je rekao da o tome ne pričam i da će to biti iznenađenje. Nisam ih ni pitala, imaju pet opcija, ćutim i čekam.

 

 

makonda-tracker