soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

"DOBILA SAM NAJLEPŠI BOŽIĆNI POKLON!"

SMISLILI SU PRELEP NAČIN DA JOJ SAOPŠTE DA POSTAJE BAKA! Goca Božinovska ispričala kako je saznala SREĆNE VESTI

Folk pevačica je van sebe od radosti zbog vesti da je devojka njenog sina u drugom stanju

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Tokom protekle noći Bojana Rodić, svastika Veljka Ražnatovića, objavila je da čeka svoje prvo dete sa dečkom Mirkom Šijanom, sinom naše pevačice Goce Božinovske.


Goca je presrećna zbog vesti da će postati baka, a svoju sreću nije mogla da sakrije ni kada joj je Mirko uručio pozitivan test za trudnoću.

 

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Instagram

Najlepši božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakačio je za jelku. "Malo kasnim sa poklonom", rekao mi je, a već mi je kupio poklon, pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB. To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. "Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba", a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna — rekla je Goca i dodala:


Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić za test za trudnoću. Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba — navela je Božinovska.