porodica slavnih

MNOGE ZANIMA U KAKVIM SU ODNOSIMA: Dragana Džajić bez ustručavanja otkrila šta misli o zaovi Ani Ivanović

3

Lepa ćerka Dragana Džajića u braku je s bratom teniserke Ane Ivanović, a mnogi su zainteresovani za to kako izgleda njen odnos sa svetski poznatom lepoticom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dragana Džajić nedavno je pričala kako je upoznala svog supruga Miloša, a sada je za "Informer" otkrila i u kakvim je odnosima sa njegovom sestrom, teniserkom Anom Ivanović.

 

Ana je predivna devojka, kao i cela porodica Ivanović. Srećna sam što imamo savršen odnos. Dosta me je savetovala dok sam bila u drugom stanju, ali i kada se Vid rodio. To mi mnogo znači — započela je priču.

 

Dragana je za porodicu Ivanović imala samo reči hvale, a ovim povodom je istakla i da ona i njen suprug imaju usađene slične porodične vrednosti što ju je dodatno privuklo.

 

foto: Nemanja Nikolić

Moj suprug Miloš i Ana su baš bliski i vezani. Roditelji su nas na sličan način odgajali, pa su nam zato prave vrednosti na prvom mestu. Ali nije me samo to privuklo kod Miloša. Pored fizičkog izgleda, zaljubila sam se u njega jer je dobar čovek i nežna duša. Ima stila, voli lepo da izgleda, prati modu, pa smo se i tu našli. Podržava me u svemu, kao i ja njega —  rekla je ona.

 

 

makonda-tracker