bebi bum

RODE ĆE BITI VREDNE I U 2021! Ove poznate ličnosti će sledeće godine postati mame i tate

1

Oni će sledeću godinu pamtiti kao jednu od najlepših u svom životu

foto: Instagram, Antonio Ahel/ATA Images, Kurir, Antonio Ahel/ATAImage
foto: Instagram, Antonio Ahel/ATA Images, Kurir, Antonio Ahel/ATAImage

Proteklih meseci smo za veliki broj poznatih ličnosti saznali da iščekuju rođenje deteta, tako da će oni2021. godinu nesumnjivo pamtiti kao daleko lepšu od godine na izmaku

 

Luna Đogani i Marko Miljković

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Najpopularniji rijaliti par u Srbiji Luna Đogani i Marko Miljković čekaju svoje prvo dete, a nedavno su saznali da će im se pridružiti devojčica. Oni su već odabrali i ime ― Mia.


Stefana Veljković Lisinac i Srećko Lisinac

 


Jedna od najuspešnijih srpskih odbojkašica i njen kolega i suprug Srećko Lisinac u februaru mama i tata jednog dečaka.


Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislim sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim ― izjavila je nedavno sportistkinja.

 


Nina Janković

 

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić


Lepa glumica i ponosna mama malog Vukašina sledeće godine će na svet doneti drugo dete, a njen suprug Mateja Dičić i ona podelili su na Instagramu emotivan trenutak kad su saznali da će dobiti ćerkicu.
 


Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić

 

1 / 8 Foto: Marina Lopičić


Ninina koleginica s klase FDU i bliska prijateljica Jelisaveta Orašanin Teodosić i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić već su ponosni roditelji male Petre, a sledeće godine pridružiće im se drugo dete.


Danijela Karić i Ivan Mileusnić

 

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva


Pevačica Danijela Karić i plesač i koreograf Ivan Mileusnić prošle godine su dobili sina Maksima, a već ove saznali da će ponovo postati roditelji! Danijela iz prvog braka već ima sina Filipa i ćerku Moniku.

 

Jelena Janković

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Jedna od najuspešnijih srpskih teniserki Jelena Janković čuva svoj život daleko od očiju javnosti, pa su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da je ona u vezi s doktorom Brankom Baraćem, s kojim će uskoro dobiti prvo dete!


Aca Živanović

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Pevač Aca Živanović i njegova supruga Ivana prošle godine su postali tata i mama malog Mateja, a ubrzo posle proslave njegovog prvog rođendana podelili su srećne vesti da je Ivana ponovo u drugom stanju.


Mia Borisavljević

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Atraktivna pevačica i njen kolega i dugogodišnji emotivni partner Bojan Grujić nedavno su istakli da bi voleli da prošire porodicu i da njihova ćerka Ema ne ostane jedinica, a ta želja će im se ispuniti već u 2021. godini.


Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet ― priznala je srećna Mia.

 


Marina Ćosić

 


Mlada glumica sa suprugom Nikolom Mirkovićem čeka prvo dete, a nedavno je otkrila da nije razmažena trudnica i da je veoma aktivna.


Trudnički dani protiču odlično, nemam osećaj da sam u drugom stanju, radim sve kao i inače, prilično sam aktivna ― ispričala je Marina.

 

Ana Bebić

 

1 / 3 Foto: Vladimir Milovanović

 

Hrvatska pevačica Ana Bebić, koja već godinama živi i radi u Beogradu, u maju prošle godine na svet je donela sina Matiju, a sada sa IT stručnjakom Ivanom Đolićem čeka drugo dete. Kako je otkrila, ponovo će dobiti dečaka.

 

 

makonda-tracker