otvoreno

"TO JE BIO NAŠ DOGOVOR": Mia Borisavljević otkrila kako su Bojan Grujić i ona izgradili svoju porodičnu idilu

1

Posle 20 godina rada, atraktivna pevačica zbog pandemije ne nastupa, kao ni njen izabranik Bojan Grujić, a jedno drugom pružaju podršku i u ovoj teškoj situaciji

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević je istakla da joj aktuelna situacija pružila priliku da pokrene jedan svoj privatni posao i da se nije promenilo mnogo toga u njenom porodičnom životu tokom pandemije.


Jedino što se promenilo je to što mi spavamo noću. Mi smo radili uglavnom noću, sada je malo drugačije — istakla je Mia za Premijeru.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kako je ona objasnila, nevenčani suprug i kolega Bojan Grujić nisu "preko noći" izgradili sklad u kom sada uživaju.


Osim što smo jedno drugom podrška, on je radio i ceo moj prošli album. Mislim da partneri moraju da imaju ista interesovanja, energije ne moraju da se poklope, karakter može da bude različit, ne moraju da rade iste poslove zajedno, čak je to i teško. Bojan i ja smo osam godina zajedno i nije sve to preko noći — kaže pevačica.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Mia i Bojan ponosni su roditelji devojčice po imenu Ema, a objasnila je da su njih dvoje i pre nego što je njihova mezimica došla na svet utvrdili neka pravila o vaspitanju.


Saglasni smo i oko nje i to je bio naš dogovor i pre nego što se rodila — rekla je Mia i pojasnila da ne može da se desi da jedno od njih nešto dopusti, a drugo ne. — Tako ona nikad neće imati poštovanje. Pred njom nema tih nekih neslaganja.

 

 

makonda-tracker