prelepa!

KAŽU DA JE KSENIJA "URAGANKA" MAJČINA KOPIJA: Evo kako izgleda prva supruga Nenada Kneževića Kneza

3

Majka jedne od najatraktivnijih Srpkinja i bivša supruga čuvenog pevača prava je lepotica.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nenad Knežević Knez ima dve ćerke, jedna od njih je Ksenija iz grupe Hurricane, lepotica koje su izgledom i glasom velikom brzinom osvojile scenu i lansirale se na vrh svake muzičke liste.

 

Ksenija je talenat nasledila na oca, te ne krije da joj njegovi saveti u karijeri najviše znače, ali mnogi kažu da je lepotu "povukla" na majku Ninu.

 


Knez se od Nine razveo 2013. godine, a s njom pored Ksenije ima i ćerku Andreu, a mnogi kažu da lepa "Uraganka" izuzetno liči na majku.


Nina je svojevremeno glumila i u pevačevom spotu za pesmu “Vjeruj”, a on je objasnio da je razvod došao kao posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera.

 

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen

 

― Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu ― izjavio je Knez pre sedam godina na temu razvoda za "Stori".

 

 

makonda-tracker