SREĆU je PRONAŠLA U BARSELONI

KSENIJU VEĆ SVI DOBRO ZNAMO, A NJENU SESTRU ANDREU RETKO VIĐAMO: Ovako izgleda DRUGA ćerka Nenada Kneževića Kneza!

0

Crnogorski pevač Nenad Knežević, poznatiji kao Knez, ponosni je otac Ksenije, koju je domaća javnost upoznala kao vrsnu pevačicu, kao i Andree, o kojoj se do sad nije znalo mnogo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

U braku s bivšom suprugom Ninom, s kojom je proveo 17 godina, slavni pevač Nenad Knežević Knez dobio je dve ćerke: Kseniju i tri godine mlađu Andreu, koje su bez sumnje nasledile majčinu lepotu.

 

Kako je pevač jednom prilikom ispričao, on ih podržava šta god da odluče da rade u životu.

 

— Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: Tu smo. Dobro smo. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. Ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam — istakao je pevač.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starija Kneževa ćerka Ksenija najpoznatija je javnosti kao članica grupe Hurricane, koja je u poslednje vreme izuzetno popularna.

 

Ona je još kao sedamnaestogodišnjakinja učestvovala na Beosongu, kada je nastupila s drugaricama Anđelom Vujović i Danom Gašić, a objavila je dve pesme u saradnji s DJ Sevdah bejbi. Nedavno je otkrila da je već četiri godine u srećnoj vezi, ali ne želi da eksponira svog partnera.

 

Druga ćerka slavnog pevača, međutim, nije javna ličnost, pa se o njenom životu ne zna mnogo.

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani...

makonda-tracker