uči od najboljih

UHVAĆENA U "PREPISIVANJU" OD KEJT MIDLTON? Megan Markl u bluzi koja je ZAŠTITNI ZNAK stila njene jetrve

1

Supruga princa Harija ponovo je oduševila svojim modnim izborom, ali mnogi su primetili da je odabrala komad sličan onom koji često viđamo na drugoj članici kraljevske porodice...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl učestovala je u ovogodišnjoj televizijskoj emisiji koja prati rad inicijative CNN Heroes, koja svake godine odaje počast pojedincima koji su dali značajan humanitarni doprinos u svojoj zajednici i društvu.


Supruga britanskog princa Harija i bivša glumica obratila se laureatima koji su se istakli svojim humanitarnim radom u obezbeđivanju hrane za ugrožene tokom pandemije virusa korona i istakla da smo ove godine, iako smo svedočili katastrofalnom uticaju epidemije na svet, videli i "dobro u ljudima, u našim susedima, čitavim zajednicama koje su se odlučno ujedinile i rekle da neće dopustiti da njihove komšije gladuju".


Otkad su se Saseksovi sa sinom Arčijem preselili u Kaliforniju, nemamo često priliku da viđamo Megan Markl, pa je svako njeno pojavljivanje prava modna poslastica za obožavaoce britanske kraljevske porodice. Ovog puta Marklova je ponela jednostavnu bluzu boje šampanjca, i to konzervativan model zatvorenog okovratnika s mašnom na vezivanje.

 

foto: Profimedia

U pitanju je komad savršen za ovako važnu i formalnu priliku, a interesantno je da suprugu princa Vilijama Kejt Midlton često viđamo upravo u ovakvom modelu bluze!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 


 

 

makonda-tracker