od početka je znamo kao minu

IZA NJENOG NADIMKA SE KRIJE SIMPATIČNA ANEGDOTA: Evo kako se ZAPRAVO zove Mina Lazarević!

2

Otkako se pojavila u ulozi šarmantne Čupke u seriji Porodično blago, lepa srpska glumica lako se ušunjala u naša srca.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Uvek nasmejana i odlično raspoložena, Mina Lazarević važi za jednu od najvoljenijih domaćih glumica.

 

Ona tokom cele karijere vredno radi i u pozorištu i na televiziji, pa tako spada u naše najpopularnije glumice, a tokom proteklih godina imali smo priliku da zavirimo u njenu intimu možda i više nego što je to želela glumica koja čuva svoj privatan život daleko od medija.

 

Tako smo saznali kada je Mina donela na svet svoje troje dece - sinove Luku i Marka i ćerku Ivu, kada se udala za baletskog igrača Gorana Stanića, ali i kada se njihov brak okončao nakon optužbi o fizičkom nasilju u porodici.


Međutim, ono što i njeni najodaniji obožavaoci ne znaju jeste da je Mina, zapravo, glumičin nadimak!

 

foto: Zorana Jevtić

Naime, ukoliko pažljivije pogledate uvodnu špicu serije Porodično blago, videćete da je lepa Mina na početku karijere zapravo bila - Mirjana Lazarević!
Svi je, međutim, celog života znaju kao Minu, a sve je počelo kada je na svoj prvi rođendan gostima na pitanje kako se zove odgovorila da je njeno ime Mina.


- Koren reči Mirjana je mirna, krotka, smerna, što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica - ispričala je glumica jednom prilikom.

 

Kako je ona tada dodala, ume da se obuče tako ležerno da joj kasirka kaže da ju je jedva prepoznala, ali i da se dotera tako da izgleda neprepoznatljivo.

 

- Kako se osećam, tako se i nosim - otkrila je ona tada.

 

 

makonda-tracker