srećni su

IVANKU TRAMP OBOŽAVAJU, NJOJ SU REKLI — UPROPASTIĆEŠ NAM LOZU: Slavna manekenka i njen muž bogataš sad imaju DIVNE VESTI

0

Viktorijin anđeo i slavna manekenka Karli Klos trudna je! Ona čeka svoje prvo dete sa Džošuom Kušnerom, sa kojim je u braku od 2018. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U pitanju je brat Džareda Kušnera, koji je suprug Ivanke Tramp.

 

Njih dvoje su u vezu stupili 2012. godine, a veridbu potvrdili 2018. Karli je tada postala i Jevrejka, a venčali su se u oktobru iste godine. Iako nikada imali nikakve skandale, imali su mnogo problema sa porodicom Kušner, koja nije želela da prihvati Karli.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Milijarderska porodica manekenku je upoznala, naime, tek nakon 6 godina veze!

 

Kušnerovima je smetalo što Karli nije Jevrejka i smtrali da nije dovoljno dobra za njihovog sina. Ipak, nisu imali problema sa Ivankom Tramp, iako je i ona tek naknadno prešla u jevrejstvo.

 

— Ivanka je drugo, ona ima Trampovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet i bogata je. Karli je iz predgrađa i nije fakultetski obrazovana — pričali su roditelji Džošui, koji je branio svoju voljenu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Osim roditelja, čak je i brat Džared bio protiv manekenke. Oni su pričali ružno o Karli i nazivali je pogrdnim nadimcima. Govorili su da je ona samo "model za donji veš" i da će im upropastiti lozu, pa joj nisu dozvoljavali da dolazi na porodična okupljanja. 

 

Ipak, sada će njihova ljubav biti krunisana najlepšim darom — prinovom!

 

 

makonda-tracker