verovali ili ne

OVO SE KRIJE IZA SVEGA?! Megan Markl uskoro postaje prva PREDSEDNICA AMERIKE?

2

Supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa navodno želi da uđe u politiku i postane predsednica svoje zemlje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su se princ Hari i njegova supruga Megan Markl odrekli funkcija "viših" članova britanske kraljevske porodice, navodno su "bacili oko" na Belu kuću, ispričao je za Vanity fair izvor blizak nekadašnjoj glumici.


Jedan od razloga što nije želela da se odrekne ameirčkog državljanstva je to što je čuvala opciju da uđe u politiku — rekao je.

 

Mislim da bi, kada bi se Megan i Hari odrekli svojih titula, ona ozbiljno razmotrila da se kandiduje za predsednicu — osvrnuo se neimenovani izvor na glasine da bi Megan mogla podneti kandidaturu za izbore 2024. godine.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Autor jedne od neautorizovanih biografija koje su se pojavile proteklih godina, i sam je za ovaj magazin istakao da se ne bi iznenadio da vidi današnju vojvotkinju od Saseksa u kampanji. Megan Markl godinama javno izražava svoje stavove po pitanjima rodne ravnopravnosti i borbe protiv diskriminacije, a iako britanska kraljevska porodica ima pravilo da se ne meša u izbore, princ Hari i Megan Markl nedavno su pozvali Amerikance da glasaju protiv Donalda Trampa, čime su izazvali manji skandal u tamošnjoj i britanskoj javnosti.

 

 

makonda-tracker