ne krije svoje mišljenje

"VIDIM DA JE NAROD BAŠ SREĆAN ŠTO ESTRADA NEMA..." Goca Tržan se osvrnula na neprijatne komentare i ZAPALILA Tviter!

5

Popularna pevačica nikad ne prećuti svoje stavove, pa ni ovog puta nije ostala nema

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otkako je pandemija virusa korona uzela maha i u Srbiji, mnogi poslovi su "na čekanju", a tako je i kada je reč o estradnjacima.


Zbog zabrane javnih okupljanja, pevači, pevačice i muzičari nisu u mogućnosti da rade kao ranije, što saim tim utiče i na njihovu zaradu. Neki od njih tražili su finansijsku pomoć, neki su smatrali da za tim nema potrebe i osudili pevače koji očekuju novac, a Goca Tržan spada u treću grupu — onih koji ne traže ništa osim malo empatije.

 


Ona je sinoć na društvenoj mreži Tviter poručila:

Ubrzo potom, korisnici ove mreže pokrenuli su burnu raspravu o tome treba li estrada da se žali ili ne, kao i da li uopšte narod likuje. Kako je Tržanova napomenula, ona se ne žali na svoju situaciju niti očekuje neki vid pomoći. Ona je u odgovoru jednom pratiocu objasnila da bi volela da vidi malo više saosećanja prema njenim kolegama koje nisu u zavidnom položaju.

Goca je diskusiju završila podsećanjem da je prva koja je zamerila svojim kolegama koje su se žalile što nisu u prilici da nastupaju, kada su još donete prve mere zaštite od virusa u našoj zemlji, o čemu možete čitati OVDE.


Ovako: ja sam se prva ****** na one sa estrade koji kukaju. Kao što ***** sad na one koji likuju — bila je otvorena pevačica.
 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker