još lepih vesti

POSLE LUKSUZNOG VENČANJA NA BALKANU — PRINOVA: Viktorija i Dejvid Bekam postaju baka i deka!

0

Kako tvrde američki mediji, glumica i verenica Bruklina Bekama je u drugom stanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sin poznatog fudbalera i dizajnerke nedavno je proslavio veridbu s Nikolom Pelc, američkom glumicom i ćerkom milijardera Nelsona Pelca, a navodno su nije kraj radovanja u porodici Bekam.


Bruklinova verenica je, tvrde američki mediji, u drugom stanju, i to pri kraju prvog trimestra, pa će beba na svet stići početkom sledeće godine.

 


Ni Pelcovi ni Bekamovi još uvek nisu zvanično potvrdili ove lepe vesti, a njihov neimenovani prijatelj nedavno je izjavio:


Isprva su Viktorija i Dejvid bili protiv te veze, ali su se obradovali kad su čuli za veridbu i dali su im svoj blagoslov. Ovo je veoma uzbudljiv period za njihovu porodicu, a njima je posebno drago što je Bruklin stao na noge nakon tubulentnih veza u kojima je bio.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Bruklin je, inače, zaprosio Nikolu posle devet meseci ljubavi, a list Alo nedavno je preneo da će se venčanje održati u CrnojGori.


Slavni par je rešio da svom najstarijem nasledniku napravi intimnu svadbu, s oko pedesetak ljudi, i to, ni manje ni više, nego na istom mestu na kojem je Novak Đoković izgovorio svoje sudbonosno "da". Poznato je da su Bekamovi već letovali na Svetom Stefanu i da odatle nose najlepše uspomene. Upravo zbog toga, odlučili su da baš u Crnoj Gori organizuju svadbeno veselje — istakao je izvor.

 


 

 

makonda-tracker