ko bi rekao?

VAŽI ZA "GLAVNOG" MRGUDA, A ZAPRAVO JE ― SUPROTNO: Eva Longorija otkrila nepoznate detalje o svojoj megapopularnoj KUMI!

0

Glumica Eva Longorija podelila je nekoliko anegdota iz vlastitog života, pa se svojevremeno prisetila se i svog venčanja sa sadašnjim suprugom Hose Antoniom Bastonom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Eva Longorija podelila je nekoliko anegdota iz vlastitog života, pa se svojevremeno prisetila se i svog venčanja sa sadašnjim suprugom Hose Antoniom Bastonom, koje se održalo u Meksiku 2016. godine, te otkrila koja su se to dve slavne zvanice najbolje zabavile, ali i popile koju čašicu viška.

 

Reč je o pevaču Rikiju Martinu i Viktoriji Bekam.

 

Dok je Riki poznat kao veliki zabavljač, informacija o "zabavnoj" Viktoriji iznenadila je mnoge. Gospođa Bekam je u javnosti poznata kao hladna žena koja se retko smeje, ali njena bliska prijateljica Eva tvrdi da je zapravo daleko od toga...

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Dugogodišnje prijateljice rado provode slobodno vreme i ne skrivaju kako zajedničke večeri provode ispijajući tekilu ili dobro vino! Osim toga, Eva je, uoči svog venčanja, Viktoriju zamolila i da joj dizajnira venčanicu.

 

Htela sam da moja venčanica bude posebna i dizajnirana s ljubavlju i znala sam da će baš Viktorija to napraviti s ljubavlju ― rekla je Eva.

 

Međutim, Viktorija je čak odabrana i za jednu od kuma.

 

Viktorija je bila i moj svedok na venčanju, pa možemo reći da je to bio vikend Viktorije Bekam. Stvarno je bila najbolja i najslađa osoba koju si mogao poželeti toga dana. Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica, pa je i za nju to bio vrlo poseban dan ― ispričala je Longorija.

 

 

makonda-tracker