(FOTO)

NAJBOLJI JE ĐAK U ŠKOLI, OBOŽAVA MEDICINU! Ćerka Kaje Ostojić je LEPOTICA bez premca, evo kako ona izgleda

0

Ponosna je na mezimicu, a otkrila je i šta će joj pokloniti povodom proslave punoletstva

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Kaja Ostojić iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu, a ona će uskoro napuniti 18 godina! Kaja je progovorila o planovima za za proslavu punoletstva, pa otkrila šta će pokloniti mezimici.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ništa nismo još isplanirali. Ona treba sama da organizuje proslavu, ako to bude želela. Ona nije baš u tom fazonu, deca u Briselu su malo drugačija, nego ovde. Ona je više za to da dobije novac, nego da ulaže u te neke zabave. Od mame lova za rođendan. Ja sam za to da te pare stavi sa strane, dok ne smisli u šta da ih uloži ― rekla je Kaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Ona je otkrila i neke malo poznate detalje o ćerki:

 

Ima još godinu dana da završi srednju školu. Napravila je godinu dana pauze zbog jezika, pa će videti koji će fakultet da upiše. Jezik je naučila perfektno, najbolji je đak u školi. Njena ljubav je medicina i prirodne nauke. Ja je forsiram da upiše ekonomiju ili neku poslovnu školu. Univerzitet koji je više u smeru finansija. Mislim da je to isplativije. Fascinantno mi je da uskoro puni 18 godina. Kako vreme brzo leti ― kazala je Kaja.

 

 

makonda-tracker