krstarenje

ISTU JAHTU SU IZNAJMILI I BEKAMOVI! Kaja Ostojić ovako uživa u LUKSUZU sa Mateom Pavlovićem (FOTO)

4

Kaja i Mateo su iznajmili jahtu koju je 2019. godine iznajmio Dejvid Bekam tokom boravka u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić već nekoliko meseci je u skladnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Nakon kratkog boravka u Beogradu, par je odlučio da plovi Jadranskim primorjem.

 

Kako pišu mediji, Kaja i Mateo su iznajmili jahtu koju je 2019. godine iznajmio Dejvid Bekam tokom boravka u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

 

- Kako bi imali maksimalnu privatnost i mogli u potpunosti da uživaju, Kaja i Mateo su danima pravili plan gde će i kako da uživaju tokom boravka na moru. Oni su odlučili da mesec dana provedu krstareći Jadranom, obilazeći manja ostrva. U jednom trenutku agent koji radi zakupe jahti ponudio im je da iznajme na nekoliko dana jahtu na kojoj je boravila svetska zvezda u fudbalu Bekam sa članovima njegove brojne porodice. Njima se odmah dopala ideja, ali i jahta kada su je videli pa su se ubrzo i našli na ovom luksuznom plovilu - objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

- Kaja se i te kako dobro zabavlja. Ona obožava vodu i more, pa joj ništa više od toga i ne treba. S obzirom na to da je jahta velika i sa nekoliko spavaćih soba, ona je povela sa sobom najboljeg prijatelja, dok je njen dečko takođe poveo druga sa kojim se godinama druži. Kako bi zabava bila upotpunjena, često im se u toku nedelje pridruže drugi prijatelji, te zajedno sa njima uživaju. Vreme uglavnom provede uz dobru muziku, hranu i piće. Dan je rezervisan za kupanje i sunčanje, dok se uveče usidre u najbližem mestu gde izlaze na večeru i noćni provod. Uživaju u morskim specijalitetima, ali stignu i da obiđu neke od znamenitosti, te su tako obišli čitavu Korčulu i Hvar, zasad. Mate ne voli da se eksponira na fotografijama sa Kajom, te retko možemo da vidimo kako izgleda kada se provodi fudbaler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Ostojićeva nije želela da komentariše kako se provodi na jahti koju su svojevremeno koristili Bekamovi, ali zato na društvenim mrežama otkriva:

 

„Malo sunce, malo more, malo sreća... U nedostatku frizera i šminkera“.

 

 

makonda-tracker