strašno

"NIJE ČAK DAO NI DA MI OKO MOJE MAHNE KROZ BALKON": Evo kojim je sve pevačicama uskraćeno da viđaju svoju decu

1

Slučaj Tanje Savić, čiji je suprug iznenada sa sinovima napustio zemlju, zbog čega ih ona nije videla od aprila potresao je domaću javnost, a kako se pevačica oseća najbolje znaju roditelji koje su doživele razdvojenost od dece

foto: Instagram, Damir Dervišagić, ATA Images
foto: Instagram, Damir Dervišagić, ATA Images

Među majkama i očevima koji su doživeli da im njihovi (bivši) partneri uskrate viđanje dece našlo se i nekoliko poznatih ličnosti, a ovo su njihove priče.


Maja Nikolić

 

foto: Dragana Udovičić

Među prvima za čiji se slučaj čulo u javnosti bila je pevačica Maja Nikolić, koja je 2011. godine izgubila starateljstvo nad sinom Lazarom.


Na pravdi Boga mi je oduzeto dete! Neću odustati — poručila je ona tada.

 


Tina Ivanović

 

foto: Instagram Printscreen

Dobro je poznato i da njena koleginica nije mogla da viđa sina Danijela.


Kada je trebalo da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živeo, čekala ispred i nadala se da ću ga videti. Jednom mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Nemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju — izjavila je u jednom intervjuu.


Ona sina nije videla punu deceniju, a ponovo su se povezali tek kada je od odrastao i od tad su redovno u kontaktu.


Indira Radić

 

foto: Damir Dervišagić

Proslavljena pevačica narodne muzike i njen bivši suprug danas imaju korektan odnos, ali kada je njihov sin Severin bio dečak otac ga je oteo.


Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala — priznala je jednom prilikom.

 

Ivana Stamenković Sindi

 

foto: Zorana Jevtić

Slučaj bivše "modelsice" pre nekoliko godina je potresao javnost jer je nakon razvoda njen bivši suprug Nikola Pavlović dobio starateljstvo nad ćerkom Petrom. Ona ga je optužila za porodično nasilje, a pre nekoliko godina je priznala da se i dalje bori.


Moj slučaj je zastareo i vodim bitku od 2012. godine. Usput sam izgubila starateljstvo, iako sam ga prijavila da je vršio nasilje i nada mnom i nad detetom. U međuvremenu je dobio zabranu prilaska meni. Pored svega toga, on dobija starateljstvo — rekla je tada, između ostalog.


Severina Kojić

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Krajem prošle godine, hrvatskoj pevačici Severini je privremeno oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobila tokom veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Dečak je pripao ocu, a Severina do danas može da ga viđa samo 88 sati mesečno. Ona je više puta pričala o svom slučaju i nezavidnom položaju, a kada je kriza zbog pandmije virusa korona tek uzela maha, ona je doputovala u zemlju da bi videla sina jer je saznala da je u samoizolaciji. Tada je rasplakala svoje obožavaoce ispričavši da danima pokušava samo da vidi dečaka, ali joj to ne polazi za rukom i završila rečima:


I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata…

 


 

makonda-tracker