tako je moralo

"EMA NA SVE TO GLEDA S RADOZNALOŠĆU": Poznata srpska glumica otkrila da se razvela od muzičara i kako danas funkcionišu

0

"Samo sam pratila svoj impuls i razmišljala o tome šta je najbolje za dete", objasnila je ona

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kad je shvatila da imaju različite poglede na život, glumica Danijela Vranješ (46) odlučila je da se razvede od supruga, muzičara Igora Maleševića.

 

Odluku o rastanku nije donela naprečac, ali je ubeđena da je to dobro i za njihovu ćerkicu Emu, koja ima tri i po godine.


Kad dobiješ dete, uvek ti je frka kad treba nešto da odlučiš. Ne samo o razvodu, nego i kad se ono prehladi, pa treba da mu daš lek. Zato nisam učinila ništa impulsivno, preko noći, ideja o rastanku je dugo sazrevala u meni. Potom sam se psihički pripremala, jer sam znala šta me očekuje. I obično ne radim neke stvari ukoliko ne mogu da ih podnesem. Ako je nešto kako treba, onda sve ide svojim tokom, ali ukoliko se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, onda je bolje preseći na vreme. Mislim da je malograđanski i glupavo ostajati u braku koji nije ono što očekuješ — ispričala je Danijela za magazin Gloria.

 

 

Igor i ona nisu imali neke grozne epizode, kad su shvatili da više ne treba da ostanu zajedno, sve je išlo glatko.

 

Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam. Nismo prošli nijednu groznu epizodu, nego prosto oboje imamo dovoljno godina da smo svesni kako nam se stavovi ne poklapaju. Mi možda jesmo lep primer kako bi dvoje ljudi trebalo da se raziđu, ali u trenutku kad se to dešavalo, nisam znala kako će se stvari odvijati. Samo sam pratila svoj impuls i razmišljala o tome šta je najbolje za dete, jer njemu treba da budem najbolji roditelj. Jedino je to važno. Sve ostalo s vremenom dođe na svoje mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on

 

Igor ravnopravno učestvuje u Eminom odgoju, a kćerkica i dalje ne razume koncept razvoda.

 

Jedino, kao i svako dete, želi da i ja budem stalno u istom prostoru, pa se nas dvoje od srca smejemo njenim pokušajima da nas spoji. Stalno ima neke fazone na tu temu, ali joj ne pali. Ema na sve to gleda sa radoznalošću, ponekad me pita o čemu se radi i vrlo je zadovoljna kad joj dam odgovor u skladu sa njenim godinama. Bila bi mnogo veća trauma da gleda mamu i tatu koji žive zajedno, a ne mogu da se podnesu — ispričala je Danijela za pomenuti magazin.

 

 

makonda-tracker