otvoreno

"JA GARANTUJEM DA NE POSTOJI BOLJI NAČIN": Aca Lukas otkrio kako vaspitava decu kada je reč o drogama

2

Mnogi roditelji su zabrinuti da njihova deca ne krenu stranputicom i ne odaju se narkoticima, a poznati pevač, koji ima četvoro dece, spada u njih.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Aca Lukas nikada nije krio da je u životu imao problema sa porocima.

 

On je na "Kurir televiziji" još jednom pričao iskreno o tom periodu svog života, ali i objasnio na koji način vaspitava svoju decu kada je ta tema u priči.


Istakao je da bez obzira da li je reč o torti ili nekom drugom poroku, za njega važi samo jedno pravilo – nikada neće probati nešto a da se prethodno nije dobro raspitao o sastojcima.

 

 

Baš zbog svega navedenog, pevač smatra da je i najmerodavniji da svojoj deci da savet i lični primer zašto bi trebalo da izbegavaju drogu u širokom luku.

 

Ne jedem i dan danas tortu. Znaš zašto? Zato što ne znam šta ima unutra. To što neko napravi, pa da ja nemam pojma šta je unutra, ja to nikada neću pojesti. Apropo ovoga što sam hteo da kažem, sve što sam u životu probao jako sam se dobro raspitao pre toga šta je — rekao je, a onda prešao na decu.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne mogu da ti dajem novac da se drogiraš. Ti nećeš doći da mi tražiš novac za drogu, ti ćeš da tražiš novac za nešto drugo i ja neću znati. Znači, saznam li da ste krenuli tim putem, nije nikakav problem, samo ću da vam uzmem sve što sam vam kupio i dao i neću vam više davati novac jer neću znati da li je za drogu. Ja garantujem da ne postoji, u mom slučaju, nijedan bolji način od ovoga što sam uradio — ispričao je iskreno Lukas.

 

 

makonda-tracker