elegancija na njihov način

ATINA I NIKA — MALE MODNE IKONE: Jelena Karleuša podelila fotografije s porodičnog slavlja i sve oduševila stilom

7

Tetka popularne pevačice i sestra njene pokojne majke Divne proslavila je rođendan i tim povodom okupila svoje najbliže

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša više puta je pokazala koliko je bliska sa svojom tetkom Danijelom, koja joj je velika podrška otkad je prošle godine ostala bez majke Divne.


I sličnost među njima je očigledna, ali ako uporedite Danijeline fotografije s fotografijama Jelenine pokojne majke i čuvene radijske voditeljke ostaćete bez daha — kao da su bliznakinje! Zato ni ne čudi što je Jelena podelila mnogo fotografija s proslave Danijelinog rođendana, na kojoj je očigledno cela porodica i te kako uživala.

 


Pevačica je pokazala i da se družila s bratom Markom Dmitrovićem, kao i da je slavlje odisalo glamurom, pa je u skladu s tim i porodica Karleuša-Tošić birala svoje odevne kombinacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Jelena je za ovu priliku odabrala interesantnu dekoltiranu haljinu sa izrezima ispod grudi bež boje, a njen suprug Duško Tošić očigledno je uskladio stil s njenim, pa je tako poneo sako slične nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Ipak, pobedu su odnele njihove ćerke Atina i Nika, dostojne naslednice modne ikone Jelene Karleuše, koje su izgledale neodoljivo u simpatičnim letnjim haljinama. Starija pevačicina ćerka Atina opredelila se za žutu haljinu s karnerima, dok je Nika izgledala vrlo ljupko u beloj haljini sa cvetnim dezenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

makonda-tracker