presrećan

"OVDE NEMA NIČEGA TAKO NEOBIČNOG": Berni Eklston otkrio kako je postati tata pred 90. rođendan

1

Nekadašnji vlasnik Formule 1 pre nekoliko dana je dobio svoje četvrto dete i prvog sina, a ističe da to verovatno neće biti njegov poslednji naslednik.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni Berni Eklston prvog dana jula doživeo je radost kakvu njegovi vršnjaci nemaju često priliku da iskuse: postao je otac.


Njegova supruga Fabijana Flosi (44) donela je na svet njihovo prvo zajedničko dete, dečaka kojem je par dao ime Ejs.


Kako su javili strani mediji, srećna mama i beba napusitli su bolnicu, a sada je ponosni otac dao i prvi intervju na ovu temu!


Kako je Eklston istakao, on je presrećan i smatra da se svojim ćerkama Debori, Petri i Tamari zbog brojnih obaveza nije dovoljno posvetio.

 


Kad sam dobio devojčice, bio sam mnogo mlađi — ističe on. — Sada imam mnogo viševremena i nadam se da ću moći da ga provedem sa sinom dok odrasta.


Kako je Berni priznao, možda Ejs neće biti njegovo poslednje dete.


Ne znam hoćemo li ovde stati. Možda bi trebalo da ima mlađeg brata ili sestru — kaže nekadašnji prvi čovek Formule 1.


Novinare je zanimalo i nešto ne tako primereno: koristi li Eklston vijagru, na šta je on odgovorio da mu Flosijeva daje samo vitamin D i ništa više.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Kada se tek pisalo o tome da bi mogao da postane otac u poznim godinama, Eklston se čudio što je to toliko zanimljivo javnosti.


Ovde nema ničega tako neobičnog. Nisam imao posao neko vreme, pa sam imao dovoljno vremena da vežbam. Ne vidim u čemu je razlika kad imaš 29 ili 89 godina — izjavio je.

 

 

makonda-tracker