OKRŠAJ

"TI SI LAŽLJIVA SRAMOTA OD MUŠKARCA": Petra Eklston napala bivšeg supruga, a on joj nije ostao dužan! (FOTO)

0

Prespiska je objavljena na društvenim mrežama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Petre Eklston glavna je tema na Instagramu poslednja dva dana zbog njenog lošeg odnosa s bivšim suprugom Džejmsom Stentom.

 

Ćerka Bernija i Slavice Eklston posvađala se s bivšim, od koga se razvela 2017. godine. Ono što je mnoge iznenadilo jeste javna rasprava putem Instagrama, koja je počela kad je Petra objavila fotografiju njihovog sina. Iako se opravdala da je slučajno postavila fotografiju na svoj javni profil i odmah je obrisala, Stenta je to razljutilo.

 

Njemu je anonimni pratilac dojavio šta je uradila njegova bivša žena i onda je počelo prepucavanje.

 

"Više od dve godine nisam smeo da vidim sina, a ovo mi je poslao neko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene, koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju da koriste moju decu da bi me podbadali i uznemiravali." - rekao je Džejms. Međutim, Petra nije odustala od toga da se s njim posvađa, pa ga je čak i uvredila.

 

foto: Profimedia

"Za Džejmsa Stenta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj deci, teško da si otac godine i nemaš pravo da iznosiš svoje mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvek, zbogom - napisala je oštro Eklstonova na Instagramu. Tu nije bio kraj njihovoj internet svađi, napisala je još nešto. Prestani s lažima, svinjo odvratna. Niko te nije sprečavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge pre nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih i ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koji samo traži pažnju i sažaljenje. Prestani da pominješ moju porodicu i da govoriš o mojoj deci." - dodala je Eklstonova.

 

foto: Instagram Printscreen

Petra je trenutno u vezi s Džejmsom Palmerom i imaju zajedničko dete. Stenta je upoznala 2006, a venčali su se pre pet godina u Rimu. Međutim, do razlaza je došlo jer je Stent bio nasilan, zlostavljao ju je, ali se i drogirao.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker