bez tehnologije

„UMESTO TELEFONA ONA SA SOBOM NOSI ŠAH“: Kalina Kovačević otkrila kako izgleda detinjstvo njene ćerke

0

Slavna glumica podelila je s pratiocima detalje dogovora koji ima sa ćerkom, kao i kako izgleda njena svakodnevica 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kalina Kovačević (36) ponosna je mama dveju devojčica — Mione (8) i Anike (8 meseci), a glumica im je i te kako posvećena i brine o svakom detalju njihovog razvoja.

 

Pre nekoliko dana, Kalina je na jednoj društvenoj mreži podelila neke zanimljivosti koje čine dan njene starije ćerke i privukla mnogo pažnje javnosti.

 

foto: Dragan Kadić

S Mionom imam dogovor, od ponedeljka do četvrtka pred spavanje — čitanje knjige. U 21 sat je spavanje. Petkom i subotom se gleda crtać ili dečiji film i to je to. Igrica nema, telefona nema. Tada se leže u 22 sata (osim kad se zadržimo na nekoj predstavi). Telefon, što se mene tiče, neće dobiti još par godina (Miona ima osam godina). Pozorište, bioskop, muzeji su uvek tu, zato nam televizor ni ne treba. I verujte da ništa ne propušta. Moje dete obožava selo, životinje i prirodu. Obožava knjige i već ima svoju biblioteku. Umesto telefona ona nosa sa sobom svoj šah. Ja sam stvarno jedna ponosna mama. I, ne, nisam prestroga. Što bi rekao Mika Aleksić, „od igrica raste gu*ica“ — napisala je glumica.

 

 

makonda-tracker