najbolji savet za zajednički život

TRI DECENIJE KASNIJE NJIHOVA LJUBAV JAČA JE NEGO IKAD: Ovo je tajna srećnog braka Branke Pujić i Dragana Jovanovića!

1

Zavoleli su se tokom snimanja filma “Sveto mesto”.

foto: Zorana Jevtić


- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - priča Pujićeva.

 

Branka kaže da je njena naslednica vrlo samostalna u odlukama kada je gluma u pitanju, te izbegava da o tome priča sa mamom i tatom, koji su vrsni glumci.

 

- Mislite da smem nešto da kažem? Isključivo sluša savete svog profesora Dragana Petrovića i to je potpuno u redu. Uvek mi kaže: “Ima ko meni da kaže kako treba”. Ponekad pokušam, ali ne vredi. Dosta je samostalna što se tiče tog rada i čuva glumački integritet, što je lepo. Ima ona ideju šta i kako treba. Što bih ja uopšte bilo šta govorila? Mada, dosta znam.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Branka kaže da je zadovoljna u kakvu je devojku stasala njena ćerka Anđela, ali da sa njom neguje odnos majka - ćerka:

 

- Imamo iskren odnos i mnogo razgovaramo. Ona je ta koja započinje temu, ako želi da podeli nešto. Kao što bi se reklo: biću ograda uz brzu reku da za trenutak može da se odmori. Uvek smo tu kada zatreba, nikada ne insistiramo da deli sve sa nama. Ima dobre prijatelje koji je bolje možda razumeju. Daleko od toga da sam sa ćerkom kao drugarica - ispričala je Branka prošle godine.

 

 

makonda-tracker