najbolji savet za zajednički život

TRI DECENIJE KASNIJE NJIHOVA LJUBAV JAČA JE NEGO IKAD: Ovo je tajna srećnog braka Branke Pujić i Dragana Jovanovića!

1

Zavoleli su se tokom snimanja filma “Sveto mesto”.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Početkom devedesetih glumica Branka Pujić bila je u srećnoj vezi sa tadašnjim dečkom, ali to nije predstavljalo problem glumcu u usponu Draganu - Gagiju Jovanoviću da sačeka pravu priliku.

 

Dočekao je svojih pet minuta i rodila se ljubav koja i nakon tri decenije i dalje traje.

 

Profesorka na FDU jednom prilikom istakla je da recept za srećan brak ne postoji, ali da su konstantni kompromisi ipak najbolji za zajednički život.

 

- Teško je zadržati neke normative u porodici. Ljubav je osnova svega, poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija. Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije - iskreno je objasnila Branka prošle godine za Blic.

 

Branka je tom prilikom progovorila i o ćerki Anđeli, otkrivši da joj nimalo ne smeta što njihova naslednica savete uvek prvo traži od oca:

 

- Mislim da u suštini podjednako čuje Dragana i mene. S tim što taj odnos otac - ćerka ne može niko da poremeti. Samo mogu da budem ljubomorna i da mi bude krivo, ali sam srećna zbog toga kako se dobro razumeju.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Glumica kaže da iako je Anđela jedinica, to ni jednog trenutka nije uticalo na nju da postane razmažena jer je od malih nogu imala ljubav braće i sestara koji su doprineli da sazri u devojku koja danas osvaja svet kinematografije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker