njen najveći ponos

PREKINULA JE SLAVLJE IZ NEODOLJIVOG RAZLOGA: Sanja Đorđević i njena ćerka sve raznežile na Veljkovoj proslavi!

0

Folk pevačica je prisustvovala proslavi povodom rođenja prvog deteta Veljka Ražnatovića s mezimicom Ivanom, a tačno u ponoć sve je nasmejala simpatičnim gestom.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sanja Đorđević neretko događajima koji okupljaju slavne prisustvuje u društvu ćerke Ivane, koja vodi život daleko od medija i privlači pažnju svojom skromnošću, ali i činjenicom da se posvetila obrazovanju. Mezimica popularne pevačice je, naime, završila studije prava, a krajem prošle godine pisalo se da je pred doktoratom u Švajcarskoj, gde je nastavila školovanje.

 

Ipak, Ivana i njena poznata mama uvek su primećene i zbog prirodne lepote, pa su tako sinoć sve oduševile kad su se pojavile na proslavi koja je u domu Ražnatovića upriličena povodom rođenja prvog deteta Veljka i Bogdane Ražnatović.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Sanja je, uz to, na trenutak „ukrala šou” i, kako piše Blic, tačno u ponoć, čestitala rođendan svojoj Ivani.


Ja se izvinjavam, ali pre 31 godinu sam postala majka. Sad je 12 sati i da takođe mojoj ćerki Ivani čestitam rođendan. Želim da čestitam i poželim Veljku i Bogdani da budu srećni na svoje dete, kao što sam ja na svoje — poručila je Sanja i zapevala svoj čuveni hit „Crveni lak”.

 


 

makonda-tracker