blistaju

TETKE O KOJIMA DANAS PRIČA CELA SRBIJA! Anastasija i Bogdanine sestre VAN SEBE OD RADOSTI i bez trunke šminke (FOTO)

6

Dok se porodice Ražnatović i Rodić raduju zbog rođenja novog svog novog člana, medijima se šire fotografije Anastasije Ražnatović i Bogdaninin sestara tokom proslave u potpuno prirodnom izdanju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, donela je danas na svet njihovo prvo dete. Dečak, koji je dobio ime Željko po pokojnom dedi, rođen je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a porodice Rodić i Ražnatović okupile su se kako bi proslavile ovaj radostan događaj.


Dok mediji pišu o cepanju Veljkove majice i slavlju uz trubače, ništa manje pažnje nisu privukle srećne tetke!

 


Anastasija Ražnatović, koju smo tokom karantina zbog pandemije virusa korona često imali priliku da vidimo bez šminke, stigla je u prirodnom izdanju do bolnice u kojoj se Bogdana porađala i sve vreme ne skida osmeh s lica.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Bogdanine sestre Nataša i Bojana su, takođe, u centru pažnje fotografa, naročito zbog Bojanine veze s Mirko Šijanom. Ove dve lepotice su, takođe, odabrale izgled bez šminke, ali to ne znači da se nisu potrudile oko svog izgleda za susret s predstavnicima sedme sile, pa je tako jedna od njih odabrala kombinaciju u potpunosti roze boje, dok je druga u u odelu svetlobraon boje.

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker