slave!

NE ŽALE PARA ZA PRVOG UNUKA! Roditelji Bogdane Ražnatović pripremili PRVI POKLON za malenog Željka

3

Roditelji Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, nestrpljivo čekaju prvog unuka, a pred porođaj naslednice ne kriju sreću.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Tast i tašta Cecinog sina Veljka Ražnatovića uplatiće detetu 10.000 evra na račun, a ono će sumom, koja će će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoletan, navodi "Alo".

 

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva izvor za pomenuti medij.

 

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

 

- Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka, a potom se nadovezao njen otac.

 

- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti (smeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - istakao je Bogdanin otac.

 

 

makonda-tracker