SVE SE PROMENILO NJENIM DOLASKOM

ŠTA SE DESI KADA DVE SASVIM OBIČNE DEVOJKE POSTANU VOJVOTKINJE: Isplivali svi skandali, svađe i TAJNE Kejt i Megan!

0

Iako su Megan Markl i Kejt Midlton dve sasvim obične devojke koje su postale vojvotkinje na isti način - udajom, sudbine su im ipak zacrtane tako da budu suparnice.

foto: Profimedia

Tamo gde je Kejt nekada bila prikazana kao dosadna društvena penjačica, sada je predstavljena kao uzor ženske vrline: ugledna, tiha, diskretna i nesebična majka. Megan zato mora biti njena suprotnost - politična, manipulativna, karijeristkinja i "izrod" u kraljevskoj porodici.

 

Princ Hari je nakon mnogih incidenata uspeo da se uozbilji i okrenuo novu stranicu. Nekadašnji kraljevski plejboj koji je znao da zadaje prave muke svojoj porodici, u julu 2016. na sastanku naslepo, na nagovor zajedničkog prijatelja, upoznao je američku televizijsku zvezdu Megan Markl i od tada se sve promenilo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Manje od godinu i po kasnije, bili su vereni.

 

Tri godine starija glumica u tom trenutku bila je sve, samo ne klasična i poželjna britanska snajka. Već je imala jedan brak iza sebe, sa filmskim producentom Trevorom Engelsonom, bavila se glumom i ono najvažnije - ne potiče iz Engleske, već je Afroamerikanka.

 

- Megan nije najbolji izbor za Harija - komenatrisali su Britanci vesti da američka glumica stiže u britansku kraljevsku porodicu.

 

Imala je i Megan pet minuta slave na venčanju sa Harijem, 19. maja 2018. u Vindzoru. Prizor prekrasne mlade u Živanšijevoj venčanici retko kog je ostavljala ravnodušnim, ali je ona kratko trajala.

 

Ono gde su se Megan i Kejt sretale ne početku bio je odnos sa kraljicom. Za obe se pričalo da nisu miljenice Elizabete II. Vojvotkinja od Kembridža ju je ozbiljno nervirala kratkim suknjama. Istina je da je Kejt u početku bila buntovnija, ali je njen buntovni duh tolerisan, pa ponekad čak i podržavan u javnosti. Ono u čemu ju je Megan pobedila bilo je to što ju je kraljica prihvatila za kraće vreme. Međutim, sada je razočarana njenom i Harijevom odlukom da napuste kraljevsku porodicu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker