SVE SE PROMENILO NJENIM DOLASKOM

ŠTA SE DESI KADA DVE SASVIM OBIČNE DEVOJKE POSTANU VOJVOTKINJE: Isplivali svi skandali, svađe i TAJNE Kejt i Megan!

0

Iako su Megan Markl i Kejt Midlton dve sasvim obične devojke koje su postale vojvotkinje na isti način - udajom, sudbine su im ipak zacrtane tako da budu suparnice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nego što su stupile u brakove s prinčevima obe su živele sasvim normalnim životom, ali sada je jedna postala miljenica nacije i buduća kraljica, dok je druga od slavne glumice preko princeze postala jedna od prilično omraženih poznatih ličnosti.


Kejt i Vilijam su se upoznali tokom studija na prestižnom univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj. Prošli su kroz niz turbulentnih razdoblja, a raskidali su i mirili se nekoliko puta. Posle diplomiranja, zabavljali su se još nekoliko godina, a onda je princ Vilijam 2010. godine ponosno predstavio svoju verenicu Kejt Midlton celom svetu. Verenički prsten kojim je Vilijam isprosio ruku Kejt Midlton nekada je pripadao njegovoj majci, omiljenoj princezi Dajani.

 

- Ovaj prsten je poseban za mene. To je bio način da moja majka bude prisutna uz mene na taj poseban dan, ali i tokom celog našeg zajedničkog života - rekao je tada emotivni princ.

 

foto: Profimedia

Ceremonija venčanja se prenosila na malim ekranima. Podaci govore da je kraljevsko venčanje gledalo tri milijarde ljudi. Prenos se odvijao i putem interneta, gde ga je pratilo 72 miliona ljudi. Zbog toga je ovaj događaj ušao i u Ginisovu knjigu rekorda. Kejt je kratko bila na meti kritika medija tek toliko da se ispoštuje pravilo da "ne može svako da dođe na dvor", ali su je Britanci brzo prihvatili, pa su se nazivali princezom iz naroda i novom Lejdi Di.

1 / 5 Foto: Profimedia

Međutim, bilo je i onih koji su svojevremeno komentarisali da je Kejt previše dosadna i da važi za pravog piona kraljevske porodice. Ali, od kada se u kraljevskoj porodici pojavila Megan Markl, sve se promenilo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker