NISU ZNALI DA IH FOTOGRAFIŠU

OVAKO IZGLEDAJU SREĆA I LJUBAV: Fotografije Ane i Bastijana Švajnštajgera sa sinovima su NAJLEPŠE što ste danas videli

7

Čak i kad se ne trude da poziraju Švajnštajgerovi su srećna porodica s razglednice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako su se penzionisali, odnosno povukli iz fudbala i tenisera, nemački sportista Bastijan Švajnštajger i naša Ana Ivanović uživaju u porodičnom skladu.


Par je određeni period proveo u Čikagu, gde je Nemac nastupao pre završetka karijere, putovali su svetom, dobili sinove Luku i Leona, a trenutno borave u Španiji, gde im društvo prave, koliko je medijima poznato, njihove majke Dragana Ivanović i Monika Švajnštajger.

 

Iako su prošle godine otkad su se zavoleli, Švajnštajger i Ivanovićeva izgledaju zaljubljeno kao u prvim danima, a njihove najnovije fotografije, nastale pre nekoliko dana na jednoj plaži na Majorci, o tome svedoče. Par je, naime, uhvaćen tokom zagrljaja dok su razneženo posmatrali svoje sinove kako se igraju, a ove prelepe fotografije očarale su njihove obožavaoce širom planete.

 

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Par, inače, trenutno renovira svoju vilu na ovom španskom ostrvu, a paparaci su snimili i tako teku radovi.

 

Ana je luksuzno zdanje, jedno od najlepših u mondenskom naselju Son Vida na ovom španskom ostrvu, pazarila još 2008. godine, za 4,5 miliona evra, a do sada je u njega investirala bar još dva miliona. Nakon udaje za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali i rođenja prvog deteta, otpočela je renoviranje ovog kompleksa, kako bi ga prilagodila potrebama svoje porodice – izjavio je za Alo neimenovani izbor blizak teniserkinoj porodici. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Od maja 2019. godine, kroz Anino imanje prošlo je puno majstora, podizvođača i izvođača radova, arhitekata... Budući da sam kompleks ima nekoliko hiljada kvadrata, u sklopu kog se nalaze i teniski tereni, bazeni, kako spoljašnji tako i unutrašnji, posao nije mogao da se završi za par meseci – istakao je on i dodao: – Teniserka i fudbaler imaju visoke zahteve kada je njihov dom u pitanju, ali kako im finansije ne predstavljaju problem, ne žele da prave kompromise. Materijali koji se koriste u gradnji najbolji su i najkvalitetniji, kao i osvetljenje, zelena površina... Pauza u renoviranju napravljena je zbog pandemije koronavirusa, jer nisu želeli da dovode u pitanje živote zaposlenih. Budući da pandemija polako, ali sigurno jenjava, Ana i Bastijan su rešili da nastave započeto. Zbog toga se ovih dana na njihovom imanju opet mogu videti majstori, mešalice, cement i dizalice.

 

 

makonda-tracker