danas slavi

GOSTOVALA JE U JEDNOJ PESMI, SATIMA JE PLAKALA ZBOG PORAZA: 12 stvari koje SIGURNO niste znali o našoj Ani Ivanović

6

Nekadašnja najbolja teniserka na svetu danas slavi 32. rođendan, a mi se tim povodom prisećamo nekih interesantnih činjenica o našoj talentovanoj, prelepoj i neponovoljivoj Ani.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok uživa u zasluženoj teniskoj penziji i društvu svojih najdražih momaka: supruga Bastijana i njihove dvojice sinova, slavna bivša teniserka proslavlja 32. rođendan, a kako je juče otkrila na društvenoj mreži Instagram, trenutno se nalazi negde na Mediteranu. Dok se ona i njeni najmiliji prepuštaju čarima jeseni pored Sredozemnom mora, mi se prisećamo ko je naša Ana.

 

 

Zavolela je tenis dok je gledala Moniku Seleš

 

foto: Profimedia

Ana Ivanović prvi put je držala reket sa svega pet godina, nakon što ju je inspirisala Jugoslovenka Monika Seleš, njen najveći idol.

 

Trenirala je u olimpijskom bazenu

 

foto: Profimedia

Novak Đoković jednom prilikom je otkrio da su Ana i on vredno trenirali i 1999. godine, tokom NATO agresije na našu zemlju. Treninzi su se održavali izjutra kako bi se izbeglo vežbanje u najkritičnijim delovima dana, pa su Ivanovićeva i Đoković silazili su ispražnjen olimpijski bazen koji je potom prekriven i koji je služio kao svojevrsni teniski teren.


Teško se nosila s porazima

 

foto: Profimedia

Kao i svako dete, pre nego što je postala profesionalac i naučila da se nosi s različitim situacijama u sportu, Ana je teško podnosila kad izgubi. Tako u jednoj od njenih biografija koje se mogu pronaći na internetu stoji da je Ana, kada je imala 15 godina, jednom prilikom plakala u svlačionici čak četiri sata.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker