ima svoje lepi mali svet

ESTRADA I SLAVA JOJ NE ZNAČE NIŠTA: Evo kako izgleda ćerka Saše Popovića, a njen izbor zanimanja je posebno interesantan

4

Jedan od najuspešnijih ljudi domaćeg šou-biznisa je ponosni otac jedne Aleksandre, koja nije nalik drugoj deci poznati ličnosti

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Saša Popović je jedno od najpoznatijih imena na estradi, a njegova supruga Suzana je poznata pevačica narodne muzike, pa su mnogi očekivali da će i njihova ćerka Aleksandra (21) poći njihovim stopama i započeti muzičku karijeru.


Ipak, Aleksandra ne samo što ne želi da bude deo estrade već nije radila ni u Grand produkciji, na čijem je čelu Saša godinama. Ova mlada lepotica želi da živi svoj život daleko od medija i popularnosti, a mnogi su pre nekoliko godina bili iznenađeni kada je Saša otkrio da njen 18. rođendan neće biti proslavljen glamurozno, kao što je to obično slučaj kod slavnih.

 


Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče – ispričao je tada Popović.


Jednom prilikom, Popović je u razgovoru Blic otkrio da njegova ćerka studira, i to nešto što nema nikakve veze s porodičnim poslom, kao i da ima svoj mali svet u kojem uživa.

 

foto: Youtube Printscreen

Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane – objasnio je on.


Suzana, inače, ima sina Danijela, kojeg je dobila u prvom braku, a Saša se prema njemu odnosi kao prema svom sinu, kako su pre nekoliko godina pisali mediji.

 

 

makonda-tracker