OČARALA GA OSMEHOM

PRE NJE NIKADA NIJE RAZMIŠLJAO O BRAKU: Saša Popović otkrio kada je bio SIGURAN da je Suzana ONA PRAVA!

4

Saša Popović otkrio je kako će provesti Uskrs, a tom prilikom progovorio je o emocijama i svim detaljima ljubavne priče sa svojom suprugom Suzanom

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Saša Popović je pričao kako će provesti Uskrs, kao i u kakvim je odnosima sa Suzaninim vanbračnim sinom.

 

- Uskrs je naš veliki praznik i uvek smo ga slavili u krugu porodice, svi zajedno! Ali zbog novonastale situacije, ove godine ćemo biti prinuđeni da ga proslavimo sami - Suzana, naša ćerka Aleksandra i ja. A Danijel, koji već živi sa devojkom Tijanom, proslaviće ga u svom stanu.

 

foto: Damir Dervišagić

Saša je otkrio kako je ostao veran Suzani sve ove godine i čime ga ona osvaja sve ove godine.

 

- U to vreme, kada smo se Suzana i ja upoznali, imao sam 42 godine. Bio sam slobodan, i kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život! I nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji raznim tekstovima, naslovima, zato što sam na takvom mestu gde se oko mene stalno nalaze mnoge pevačice, ali ja sam jedan potpuno normalan čovek, veran svojoj porodici i jednom normalnom porodičnom životu u kojem me moja Suzana podržava, razume i zaista nesebično voli!

 

Otkrio je da njihova ćerka ne voli da se eksponira u javnosti i da ima lep privatan život.

 

- Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane! Ne želi da se eksponira u javnosti i to je njeno pravo. Učio sam je pre svega da bude dobar čovek, da bude pametna i poštena!

 

Navodi i to da je Suzaninog sina uvek gledao kao svoje dete.

 

- Suzana i ja imamo dvoje dece, Suzaninog sina Danijela za koga uvek kažem da je to i moj sin, i našu zajedničku ćerku Aleksandru! Oboje su nam ispunili život, divna i dobra su nam deca i to nam je dovoljno.

 

Navodi i to da pre Suzane nije razmišljao o braku.

 

- Nisam razmišljao o braku jer nije naišla prava! Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo.

 

Želi samo jedno u životu.

 

- Hvala Bogu zadovoljan sam svojim životom i mislim da ne treba preko hleba tražiti pogaču! Želim samo da me zdravlje služi, kako mene tako i moju porodicu!

 

 

makonda-tracker