strahuje za dete

„PRVE BATINE SAM DOBILA U ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE“: Šokantna ispovest Sandre Obradović nakon porodične drame

1

Manekenka i bivša učesnica rijalitija Farma pre nekoliko dana je prijavila nevenčanog supruga za nasilje, nakon čega je krenula lavina potresnih vesti o njenom životu

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Manekenka Sandra Obradović pre nekoliko dana optužila je svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeo sedmomesečnog sina, da bi se u javnosti potom pojavili snimci nje pod uticajem alkohola, a socijalna služba je zatim dodelila dete ocu.


Kako ona sada tvrdi, nasilje je trpela dugo, a počelo je dok je bila u drugom stanju.


Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim – istakla je Sandra.

 


Ona je objasnila da je sve počelo u trudnoći da je čak morala da zatraži medicinsku pomoć.


U četvrtom mesecu trudnoće! Udarao me je svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici Narodni front. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila – kaže ona.


Manekenka je istakla da joj je sve bilo zabranjeno tokom veze.

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bila sam pod velikim stresom, jer mi je jedini prioritet bio da rodim živu i zdravu bebu. On je radio sve da me distancira od celog sveta. Čak mi je slomio telefon i laptop, pokušavajući da me odvoji od svake osobe koja je mogla da mi pomogne. Zabranio je da mi dolaze drugarice, kojima sam ispričala šta mi se dešava – rekla je i dodala da su joj prijateljice savetovale da partnera prijavi, ali se ona plašila. – Pretio mi je da će me ubiti, uzeti mi dete, da će me svima predstaviti kao najgoru osobu. Tvrdio je da je moćan i da to može da uradi.


Manekenka je izjavila i da je njenom partneru smetalo sve što ona uradi, kao i da nije trpela samo fizičko nasilje.


Smetalo mu je sve što radim. Od toga kako sam ostavila šoljicu kafe, zašto sam upalila mašinu za veš, što spremam hranu u stanu, do toga što kupujem krevetac i opremam sobu za bebu pre porođaja... Nije mu bio potreban razlog za iživljavanje. Ali ono što je bilo gore od fizičkog jeste psihičko nasilje. Tokom trudnoće, a i kasnije, konstantno me je vređao, ponižavao, omalovažavao i izgovarao gnusne stvari – izjavila je Obradovićeva.


Ona je istakla da se plaši za život svoje bebe, ali da veruje u državu, kao i da će njeno dete i ona biti zaštićeni.

 

 

 

makonda-tracker